[PageImage][PageTitle]
منو صفحات افقي
همايش ها
ورود
تذکر بسیار مهم در خصوص دروس انتخابی و دروس سایت امتحانات قابل توجه دانشجویان محترم واحد بیضاء
احتراما باتوجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات پایان ترم و با عنایت به اینکه آزمون الکترونیکی دروس غیرعمومی در سامانه آموزش الکترونیکی استان فارس به آدرس http://vc.farspnu.ac.ir  برگزار می شود بدینوسیله به شما ابلاغ می گردد حداکثر تا پایان ساعت اداری روز شنبه مورخ ۳۰ آذرماه به سایت فوق مراجعه و نسبت به بررسی امکان ورود و کنترل دروس خود اقدام نمایید و در صورت عدم امکان ورود یا مشاهده مغایرت؛  فرم اصلاحیه پیوست را تکمیل و به واتساپ پشتیبان فنی سایت صرفا از طریق لینک زیر ارسال کنید.
09174397883 نوروزی
🚨تذکر بسیار مهم : قبل از ارسال درخواست ابتدا به سامانه گلستان مراجعه نموده و با اخذ گزارش ۴۲۸ از لیست نهایی دروس انتخابی خود اطمینان حاصل نمایید. مجددا تاکید می شود تقاضای خود را ، صرفا از طریق پیام واتساپی ارسال نموده و از تماس تلفنی یا ارسال پیامک خودداری کنید.
🚨 تبعات ناشی از عدم توجه به این ابلاغ به عهده شخص دانشجو می باشد.
خدمات آموزشی و امتحانات واحدبیضا
فرم درخواست رفع مشکل ورود به سامانه vc و اصلاح دروس آن

نام و نام خانوادگی :
رشته تحصیلی :
مقطع تحصیلی :
شماره دانشجویی :
کد ملی :
شماره همراه :

🚨نام و کد درس یا دروسی که باید در سامانه vc ثبت شود :

🚨نام و کد درس یا دروسی که می بایست از سامانه vc حذف شود :

🚨مشکل ورود به سایت :

[PageVisit]