[PageImage][PageTitle]
رويدادها
ورود
نحوه محاسبه درس حفظ جزء سی قرآن کریم

نحوه محاسبه درس جز30 قرآن کریم به شرح زیر می باشد:

1- درس مذکور در در صورت اخذ نمره قبولی در معدل کل 100% دارای تاثیر مثبت میباشد و باعث افزایش در میانگین کل می گردد.

2- تعداد واحد درس فوق در سقف واحد اخذ شده در نیمسال جاری محاسبه نخواهد شد.

3- درس مذکور فاقد شهریه متغیر میباشد.

تذکرشایان ذکر است دانشجویانی که در نیمسال های گذشته نسبت به اخذ درس  جز 30 قرآن کریم اقدام نموده اند میتوانند در گزارش 100 "کارنامه کلی" ->  خلاصه وضعیت تحصیلی ->  معدل کل ، نسبت به مشاهده تغییرات مثبت درس مذکور در معدل کل اقدام نمایند.

نکات بیشتر در رابطه با این موضوع:

۱- برای موفق بودن در امتحان این درس شما باید حافظ جزء ۳۰ قرآن کریم باشید یا سعی کنید جزء ۳۰ قرآن کریم را حفظ کنید. ترجمه و تفسیر فراموش نشود!

۲-این درس خودخوان .

خودخوان بودن درس به معنای نداشتن میان ترم است)

3-
آزمون به صورت تستی می باشد و شهریه ندارد.

4-
خارج از سقف می توانید انتخاب کنید یعنی اگر ۲۰ واحد حق انتخاب دارید این درس دو واحدی را می توانید علاوه بر آن ۲۰ واحد انتخاب کنید.

5-
انتخاب این درس کاملا اختیاری می باشد و هیچ الزامی در گذراندن نیست. قابل تطبیق نیست و نمی توان بجای درس اختیاری دیگری آن را گذراند، کلیه دانشجویان کلیه مقاطع می توانند این درس را انتخاب کنند.

پیرو بخشنامه شماره د/3/4834  و نامه شماره د/3/19110 ، مورخ 16/04/1393 در خصوص محاسبه نمره درس حفظ جزء سی قرآن کریم به اطلاع می رساند؛ درس مذکور به صورت صفر واحدی و مبنای نمره قبولی در مقاطع مختلف تحصیلی به شرح زیر اعلام می شود:

مقطع کارشناسی: نمره 10 و بالاتر قبول و نمره با ضریب 2 در جمع نمرات کل لحاظ می شود.

مقطع کارشناسی ارشد: نمره 12 و بالاتر قبول و نمره با ضریب یک در جمع نمرات کل لحاظ می شود.

مقطع دکتری: نمره 14 و بالاتر قبول و نمره با ضریب یک در جمع نمرات کل لحاظ می شود.

[PageVisit]