[PageImage][PageTitle]
منو صفحات افقي
همايش ها
ورود
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 نحوه تغییر شماره همراه در سایت گلستان جهت دریافت پیامک های ارسالی از سوی دانشگاه جهت تغییر شماره همراه خود به سایت گلستان https://reg.pnu.ac.ir  مراجعه نموده و پس از ورود به وسیله  شناسه کاربری و گذرواژه خود از مسیر زیر جهت تغییر شماره همراه خود اقدام نمائید.

آموزش==> دانشجو==> مشخصات دانشجو ==> تکمیل وتایید اطلاعات شخصی دانشجو ==> در فرم سمت راست مکان مربوط به تلفن همراه خودر را تکمیل نموده و در پایین صفحه قسمت(اطلاعات فوق مورد تایید اینجانب میباشد را بله)نمائید و دکمه اعمال تغییرات را بزنید.

توجه 1: درصورتی که در هنگام زدن دکمه اعمال تغییرات پیام خطا مشاهده شده جلو پیام نوع خطا مشخص شده نسبت به اصلاح گزینه مورد اشاره در جلو خطا در فرم سمت راست اقدام نمائید و سپس دکمه اعمال تغییرات را بزنید.

توجه 2: مهم    در صورتی که پیامک انبوه تلفن همراه خود را قطع نموده باشید پیامک دانشگاه حتی با اصلاح شماره همراه خود نیز به شما ارسال نمیگردد و باید مجدد نسبت به فعال نمودن پیامک انبوه خود اقدام نمائید.

[PageVisit]